My Blomquist

5 years!

Mina goa arbetskompisar på torggata!

Hanne och Elin

Jag matchade min kostym med lackskor från H&M som jag tagit bort snörena på. Tyckte det blev snyggare!

Grensen bjöd på supergoda kakor som glittrade ( syns tyvärr inte på bilden)

Fina Emma & tårtan

Här kommer lite bilder från igår. Efter vi stängt butiken firade vi i butiken på Torggata med tårta som Lovisa bakat och rosa bubbel. Efter ett tag gick vi vidare till den andra gina-butiken på grensen där eventet var för att mingla runt lite och fira Gina tricots femårsdag i Norge. Det var en väldigt fin kväll faktiskt, jag har så himla goa arbetskompisar!

Here are some pictures from yesterday evening when we celebrated Gina tricots 5 years day here in Norway! I had a really good time, the girls I’m working with are the best!

1 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.